dimarts, 7 d’octubre del 2008

Tots els actes d'aquest 12 d'octubre


La CAJEI (Coodinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista), que a les comarques del Camp està formada per les Assemblees de Joves de Tarragona, Valls i el Pla, ha convocat els actes centrals del 12 d’octubre de rebuig al feixisme i a l’espanyolisme a Tarragona.

La convocatòria, que estava prevista abans de donar-se a conèixer l’existència d’una manifestació feixista a Tarragona, ha cobrat més força desprès d’aquesta notícia. Tarragona s’ha de convertir en el centre de la resposta contra el feixisme i els seus còmplices, ben instal·lats a la “Subdelegación del Gobierno” i als aparells repressius de l’Estat.

Per això, des de la CAJEI donem suport a la concentració unitària dels diferents moviments socials i polítics de Tarragona contra el feixisme que es durà a terme a les 11.30 h del matí a l’estàtua dels Despullats. No obstant, la CAJEI manté la manifestació ja prevista amb anterioritat, que tindrà lloc la tarda del diumenge 12 d’octubre, sota el lema: “Prou repressió al jovent en lluita”.

Així, animem a tothom a assistir a les dues manifestacions i als actes que es duran a terme durant tot el dia, demostrant que al Camp i als Països Catalans el jovent planta cara al feixisme.

Cal seguir recordant que als Països Catalans el 12 d’Octubre...no tenim res a celebrar!

El jovent s’organitza...per combatre el feixisme!

TARRAGONA

11:30 – MANIFESTACIÓ
Lema: “Nazis i feixistes? Ni a Tarragona ni enlloc!” En motiu d’un convocatòria estatal de nazis i feixistes espanyols pels carrers de Tarragona.
Lloc: Estàtua dels despullats (a la Rambla Nova)
Organitza: el poble de Tarragona contra el feixisme

14:00 – DINAR POPULAR.
Lloc: Ateneu Popular l’Espina.
Organitza: CAJEI

17:00 – MANIFESTACIÓ.
Lema: “Subversió per la Llibertat. Prou repressió al jovent que lluita”.
Lloc: Plaça del Rei
Organitza: CAJEI

19:00 – XERRADA.
Lloc: Ateneu Popular l’Espina.
- “Dos anys de Subversió per la Llibertat”. Un membre de la CAJEI exposarà el balanç de les accions dutes a terme contra la simbologia feixista i imposada a Tarragona i als Països Catalans.
- Un membre de l’Esquerra Independentista del Camp explicarà el cas repressiu dels 4 joves de Tarragona