dilluns, 5 d’abril del 2010

L'AJV treballa en el seu cinquè aniversari i presenta el seu concurs de logotips




En motiu del seu cinquè aniversari, l'Assemblea de Joves de Valls renova la seva imatge i línea estètica. Per aquest motiu organitza un concurs de logotips obert a tots i totes aquelles que vulguin participar!

Participa en el concurs, enviant el teu logotip a concurs.ajv@gmail.com abans del 18 d'Abril, i opta a guanyar un fantàstic lot de productes originals!

REQUISITS: • En el logotip ha de constar les inicials o el nom de l'Assemblea de Joves de Valls • La mida mínima aproximada serà de 15cm x 15cm • Pots enviar fins a un màxim de 5 models diferents.

El jurat estarà format per la integritat de l'AJV, excepte els membres que hagin participat del concurs. Contarà a més d'un professional per valorar-ne la part tècnica. Entre altres factors es tindrà en compte: l'originalitat, l'estètica, la tècnica i la fàcil reproducció.

*LAJV podrà modificar algun disseny presentat, sempre amb el consentiment de l'autor *El concurs es podrà declarar desert *No es podran reclamar drets d'ús ni de reproducció