dilluns, 23 de març del 2009

És l'hora dels adéus!

Trobarem a faltar la vostra prepotència, els vostres “aquí se habla en español que estamos en España”, els entranyables “no te entiendo” i altres insults de tota mena. Que els Mossos us robin el protagonisme no vol dir que ens oblidem de vosaltres!

Bon vent!


Queda extingida la tercera companyia de la Guàrdia Civil a la demarcació

La tercera companyia de la Guàrdia Civil a les comarques de Tarragona va quedar extingida oficialment ahir, divendres, dia 20 de març. El capità Josep Navarro va signar la seva renúncia al lloc que ocupava com a màxim comandament d'questa unitat orgànica de la institució armada, que durant dècades ha tingut la seva seu a Valls. Ara, Josep Navarro haurà d'esperar una altra destinació per exercir les seves funcions. A la demarcació quedaran operatives dues companyies amb seu a Salou i Tortosa.

La caserna de la Guàrdia Civil a la capital de l'Alt Camp continuarà en funcionament i amb un equip de dotze agents, comandats per un sergent, que realitzant tasques fiscals i d'intervenció d'armes. Així, l'últim relleu de guàrdies que es van incorporar a la caserna de Valls el mes de juliol passat ha abandonat ja la caserna per incorporar-se a noves destinacions. Tal com ja va avançar aquest rotatiu el mes d'octubre, la direcció general de la Guàrdia Civil estudia fer una caserna nova a Valls. El projecte comportaria enderrocar l'edifici actual i construir unes instal·lacions noves al mateix lloc. La Guàrdia Civil és present a Valls des del 1849, però aquesta caserna no es va inaugurar fins al 1963.