dilluns, 14 d’abril del 2008

S'acosta la Marxa en Defensa del Territori


Des de l’Assemblea de Joves de Valls (AJV-CAJEI) i la Plataforma Alt Camp en Perill us convoquem a la Marxa en Defensa del Territori d’aquest diumenge 20 d’abril. Ens agradaria ressaltar la importància de l’assistència a aquest acte com a visualització d’una primera oposició popular a diferents projectes que amenacen el nostre territori, en especial la Plataforma Logística . Aquest projecte afectaria dràsticament no només al nostre territori, medi ambient, a la pagesia i a les finques afectades, sinó també al mateix model de comarca, a la nostra qualitat de vida, amb una massificació i saturació dels serveis socials i carreteres, contaminació ambiental, visual i acústica...en definitiva, un projecte que hipotecaria el futur de l’Alt Camp.

També, durant el trajecte, denunciarem altres agressions al territori, com la urbanització de Ruanes, l’autovia que pretén destrossar la vall de riu Francolí o la degradació del barri antic, les dues primeres especialment relacionades amb el projecte logístic i la segona, amb un model expansiu de ciutat.

Per això, per el nostre futur i el de les noves generacions, us demanem de fer el petit esforç d’assistir a aquesta caminada reivindicativa.

Entre tots i totes, defensem el territori!

Especuladors, traieu les vostres mans de Baiona!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Som gent de l'olivera, no del ciment!