dijous, 6 de març del 2008

8 de març, transgènics i dret a decidir


Actes de l’AJV “Ahir i avui, lluitem contra el sexisme!”

Divendres 7 de març:

20h a la Turba: Xerrada a càrrec de la lluitadora antifranquista Carme Casas, fundadora de “Les dones del 36”.

Dissabte 8 de març:

19h a la Turba: Projecció de la pel•lícula “Las 13 rosas”.

21,30h a la Turba: Sopar popular vegetarià (Cal confirmar l’assistència enviant un correu a: aj_valls@hotmail.com )

Més coses d'aquest cap de setmana:

L’AJV contra els transgènics i amb el dret a decidir

L’Assemblea de Joves de Valls dóna suport a la recollida de signatures d’aquest proper diumenge a la Plaça del Patí de Valls per a declarar Catalunya lliure de transgènics i a favor del dret a poder decidir el nostre futur i realitzar referèndums d’autodeterminació. Per això, des de l’AJV fem una crida al jovent i a la societat vallenca per a què participi en aquestes iniciatives.

Més informació:

http://www.decideixodecidir.cat/

http://www.somloquesembrem.org/

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'assemblea de joves de Valls-Cajei dóna suport a la PDD? Tenia entès que aquesta plataforma havia defensat en primer moment l'estatut aprovat pel Parlament de Catalunya (el qual fou retallat a Madrid). A més, no tenen un cert caire regionalista?

Anònim ha dit...

La PDD és una plataforma assembleària i és alló que els seus integrants volen que sigui. L'Esquerra Independentista pot aillar-se com ha fet sempre, o pot participar en aquestes iniciatives donant-li un contingut més combatiu, nacional i rupturista. Aquesta és la manera d'estendre el nostre moviment i fer que el nostre discurs arribi a més gent.

Ara bé, el que diu que fa l'AJV-CAJEI aquí és donar suport a una recollida de signatures pel dret a decidir que ha organitzat una altre organització de l'EI del municipi, com també han fet organitzacions de l'EI en moltes altres viles.