dijous, 22 de maig del 2008

Última hora: Darreres notícies sobre la tupinada

Notícia de l'Agència Catalana de Notícies.

Cliqueu aquí per veure la notícia orginal i escoltar les declaracions

Cliqueu aquí per llegir a la notícia a la pàgina de TV3

L'Assemblea de Joves de Valls estudia accions contra el Consell de l'Alt Camp per haver-li retirat el premi a la Millor Idea Jove

element divisor
Núria Torres // ACN // 22.05.2008 // 12.15 h separa Ref. 429368 // 0caràcters
element divisor
Valls.- L'Assemblea de Joves de Valls (AJV) es reserva el dret a demanar responsabilitats polítiques i emprendre accions legals per aclarir perquè el Consell Comarcal ha decidit retirar-li el premi a la Millor Idea Jove a l'Alt Camp. Un portaveu de l'AJV, Carles Crusells, ha declarat que l'entitat se sent 'indignada' davant aquest canvi de decisió que qualifica de 'd'escàndol'. Crusells lamenta que la decisió legítima d'un jurat pugui veure's alterada per 'raons polítiques', i concretament assenyala la presidenta del Consell, Carme Mansilla, com la màxima responsable d'aquesta 'censura'. Segons Crusells, l'argument que l'AJV no compleix les bases de la convocatòria és una 'excusa sense cap lògica'.

A la web de l'AVUI:

L'Assemblea de Joves de Valls estudia denunciar el Consell de l'Alt Camp per haver-li retirat el premi a la Millor Idea Jove



L'Assemblea de Joves de Valls (AJV) es reserva el dret a demanar responsabilitats polítiques i emprendre accions legals per aclarir perquè el Consell Comarcal ha decidit retirar-li el premi a la Millor Idea Jove a l'Alt Camp

Llegiu la notícia sencera de l'Avui clicant aquí


3 comentaris:

eguellp ha dit...

ja ho he dit en d'altres llocs, però bé, ho repeteixo, és bastant ridícul el que han fet.
No sé fins a quin punt tenen permís per modificar les resolucions d'un jurat...

No s'entén gaire, perquè no volen que AJV s'endugui el premi, i la seva solució és fer-ho públic d'aquesta manera, que l'únic que fan és crear més ressò i publicitar més a AJV.


Si el que buscaven era "castigar" a AJV, no només es trobaran amb la resistència d'AJV, sinó que tot aquell amb dos dits de front sap i veu que el que fa AJV no és accions ni radicals ni terroristes, sinó de defensa del que és nostre.


Bé, jo ja m'esgarrifo del que pot sortir demà pel Cuní.

Aquell paio no m'extranyaria que ens agafés de cua d'ull i ens digués que ja està justificat i merescut, i espero que no en digui de més gruixudes.

Perquè ell serà tot lo bo que vulguis en la dialèctica, però quan es posa a favor d'uns o dels altres, ataca a mort a l'altra posició, encara que sigui la que creiem correcte.


Bé, salut i endavant!

I els 600€ que se'ls confitin.

(tot i que crec que rectificaran)


P.S. I si no ho fan, jo crec que la CUP a les pròximes eleccions en pot treure molt bon profit, d'això.

Anònim ha dit...

Home, el Cuní no crec que en parli. Ara, que si en parles, ja sabríem amb qui aniria. I segur que no seria amb l'AJV.

Anònim ha dit...

El que s'ha de fer és posar un recurs contenciós administratiu i que es caguin a sobre!
El que han fet és totalment antidemocràtic, ja que s'han passat el veredicte d'un jurat pel forro!
Ja poden dir que ha sigut perquè l'AJV no complia tots els requisits.. que tots sabem que ho han fet per pures qüestions polítiques!

Mansilla dimissió!
Amunt AJV!