dimarts, 2 de febrer de 2010

L’AJV porta la música i la tradició al carrer per la Festa de la calçotada

L’Assemblea de Joves de Valls va ser present en la Festa de la calçotada de Valls, diumenge 31 de gener. El duet barceloní La ceba i la carxofa, de la mà de l’AJV, oferí un concert a la plaça de la Zeta, durant el qual versionà cançons de grups arrelats a la nostra cultura i també actuals, com Jaume Sisa, Pomada, Al Tall, Antònia Font o Sopa de Cabra, amb l’acompanyament de l’acordió, la guitarra acústica i la mandolina. Tot seguit, els Aj dj’s van cloure la festa amb una de les seves sessions de gresca catalana.
El bar del Casal Popular La Turba restà obert durant la jornada, que ja s’ha consolidat en el calendari de l’Assemblea, i fou un punt de trobada per acollir aquells que es dirigien a fer la calçotada, vinguts d’arreu dels Països Catalans.
Aprofitant l’actuació musical, oferí "begudes de la terra", originàries de diversos punts del territori català, que ja van molt lligades a les calçotades i a aquesta festa vallenca.

Els actes d'aquesta diada se sumen als que l'AJV ja ha celebrat per commemorar el seu cinquè aniversari i als que durà a terme en els propers mesos.