dilluns, 23 de novembre de 2009

L’Assemblea de Joves de Valls es mobilitza contra totes les formes de violència de gènere

L’Assemblea de Joves de Valls (AJV) es mobilitza un any més contra totes les formes de violència de gènere, a través d’actes de rebuig i tallers per al coneixement personal. Els actes començaran dimecres 25 de novembre, coincidint amb el Dia Internacional de la lluita contra el maltractament a les dones, quan es penjarà una pancarta a la plaça del Pati per mostrar el rebuig a la xacra social de la violència de gènere.
L’activitat es reprendrà dissabte 28 de novembre al matí, quan l’Assemblea de Joves realitzarà un mural al casc antic de Valls, que simbolitzarà la seva lluita per trencar els rols que s’associen a cada sexe i la protesta contra el patriarcat.
L’acte central de la jornada serà el taller de rols de gènere que se celebrarà el mateix dissabte 28 de novembre, a les 5 de la tarda, al Casal Popular La Turba. Aquesta serà una activitat oberta a tothom qui hi vulgui participar.
Per l’Assemblea de Joves de Valls el Dia Internacional de la no violència contra les dones és també un bon moment per posar al descobert qualsevol discriminació per raó de gènere i denunciar-la públicament. Aquest és l’objectiu dels actes que celebra durant la setmana del 25 de novembre i que ja s’ha convertit en un dels puntals de la tasca que desenvolupa a la ciutat de Valls.