dimarts, 3 de juny del 2008

Discurs llegit a la Nit de Premis


Gràcies companys del Casal Popular la Bretxa. Sou tot un exemple de dignitat, i avui ho torneu a demostrar deixant-nos dir aquestes paraules.

La setmana passada un jurat sobirà va decidir atorgar aquest premi a l’Assemblea de Joves de Valls. Quan la notícia va arribar a la cúpula convergent i a la presidència del Consell Comarcal, Carme Mansilla va decidir retirar-nos el Premi. L’excusa va ser que no s’ajustava a les bases, que defensar el territori i el medi ambient no eren una prioritat del jovent.

A dia d’avui, als Països Catalans encara hi ha censura. Per raons polítiques, per haver estat crítics amb les polítiques de l’Ajuntament, per haver decidit denunciar la destrucció del territori i per lluitar dia rere dia per un Valls millor, la presidència del Consell Comarcal ens ha retirat el premi.

Desprès d’aquest escàndol, des de l’Assemblea de Joves de Valls volem fer un clam per la llibertat d’expressió i per la higiene democràtica. I aquesta només serà possible amb la dimissió de Carme Mansilla, màxima responsable d’aquests fets més propis d’un règim dictatorial.

Gràcies per la vostra atenció. Endavant amb la Nit de Premis! Nosaltres continuarem treballant perquè el jovent segueixi viu, compromès i combatiu!

Visca el jovent de Valls!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

un gran discurs. clar, educat i contundent.Felicitats! Heu sapigut estar al nivell, no com la senyora alcaldessa que ha demostrat el que és, una autèntica hipòcrita.

m'espanta pensar el que pot arribar a fer aquesta dona durant la resta de legislatura.. ambella valls està condemnada a mort.

Anònim ha dit...

Som molts a la comarca que ens sentim orgullosos de la vostra actuació cívica, respectuosa i alhora divertida en defensa de l'honorabilitat de l'AJV.

Endavant i força per aguantar tres anys més de mal govern a Valls i a preparar-vos per donar a la capital de l'Alt Camp el futur que es mereix.