dilluns, 19 de maig del 2008

Crònica concert 3er aniversari

Des de l’Assemblea de Joves de Valls (AJV-CAJEI) hem trobat adient fer aquesta breu explicació sobre el concert del 3er aniversari de l’Assemblea, desprès de tots els problemes que van succeir. Primer de tot, volem demanar disculpes als assistents al concert i a tota la gent que s’havia il·lusionat amb aquest acte. El nostre objectiu des del primer moment havia estat oferir un concert alternatiu i rebel al jovent de Valls i del Camp, i diferents circumstàncies no han permès que sigui amb el cartell previst. Ens sap molt de greu.


Així, no pas per excusar-nos, sinó més aviat perquè tothom pugui saber el que ha passat, us explicarem els fets cronològicament.

El passat dijous, és a dir, 3 dies abans del concert, ens van comunicar la notícia que un component de la Verga Records havia patit una lesió i no podien tocar. Encara amb temps, vam fer les gestions necessàries per buscar un grup substitut. Desprès de trobar-ne un que s’hi va comprometre, el dia següent, divendres a la nit, el mateix grup ens va dir que al final no podrien vindre. Davant la impossibilitat de trobar a última hora un altre grup, vam decidir acabar d’omplir el cartell amb més DJs, ja que el nucli del concert estava ben cobert amb Camarada Kalashnikov i Sense Klasse.

La mala sort, però, va tornar a planar. Dissabte a la 1 del migdia vam rebre la trucada que degut a un causa de força major, Camarada Kalshnikov no podria venir a tocar al concert. En aquest moment, tenint en compte que fallaven la major part dels grups i l’amenaça de pluja, vam plantejar-nos la continuïtat del concert. Desprès de valorar la possibilitat de suspendre tots els actes, vam decidir que el mínim que podíem fer era oferir-li a la gent que vingués una mica de festa, no fer res hauria estat pitjor. El que es va fer, però, va ser avisar mitjançant trucades i fotologs a la gent de fora de Valls sobre el que havia passat, per evitar tant com es pogués que vingués gent de lluny i que es trobés un cartell totalment diferent a l’original. Sense equip de so, que anava contractat conjuntament amb Camarada, vam treballar a contrarrelotge per aconseguir sonoritzar d’alguna manera l’acte. Tenint en compte la precarietat dels mitjans, es va plantejar a Sense Klasse si volien tocar només amb els amplificadors i algun altaveu, però sense cap altre grup que els acompanyes i aportés més equip no tenien prous mitjans tècnics per poder afrontar el concert.

Així, la festa es va dur a terme amb les sessions dels PDs Gresca Catalana vs Raffaela Carrà i els Two Many Vallencs. Malgrat tot, més de 250 persones van acudir a la plaça de l’Oli i la festa es va allargar força més del previst. Com que les desgràcies no venen mai soles, una problemes tècnics van impedir la sessió de Techno de DJ Sul, a qui volem agrair de tot cor la seva col·laboració.


Per acabar, volem donar les gràcies a tota la gent que va vindre i que va entendre el que havia passat. Estem en deute amb tots i totes vosaltres, i farem el possible per pagar-lo ja sigui vetllant perquè a l’Alt Camp hi hagi oci i concerts alternatius, o treballant dia a dia per uns Països Catalans lliures i socialistes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

llàstima perquè pìntava molt bé! tot i així no us desanimeu i seguiu com sempre perquè sou uns craks!

endavant amb la lluita,
la festa es el de menys..

Anònim ha dit...

Ànims!

Tot i que la música va fallar,va ser una gran festa!

Visca uns PPCC lliures!

Anònim ha dit...

Camarada Kalashnikov...no m'empasso la vostra excusa! Però si divendres a la nit vau tocar a Vilafranca...El que vau fer no té nom!
Si jo fos de l'AJV hauria apretat per fotres més canya!

Ànim AJV!