dilluns, 15 de setembre de 2008

L'Esquerra Independentista avança!L’AJV-CAJEI ha participat activament en els actes de l’11 de setembre al Camp. Conjuntament amb les altres organitzacions de l’Esquerra Independentista de la vegueria, membres de les diferents Assemblees de Joves del Camp han assistit al migdia a l’acte d’homenatge al guerriller Carrasclet a Capçanes (Priorat). A la tarda, una manifestació unitària amb el lema “Al Camp, 300 anys resistint” ha pres els carrers de Reus amb la participació d’unes 800 persones.

Al finalitzar la marxa, la CAJEI ha muntat una paradeta durant el decurs de l’acte polític i del concert de cloenda. Un acte polític que ha estat encapçalat pel manifest llegit per en Jordi Martí i Font de la CGT i del Col•lectiu Independentista del Priorat i per un membre de l’Assemblea de Joves del Pla-CAJEI.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Xerrada i exposició a Reus sobre els 100 anys d'estelada
Òmnium Baix Camp organitza el divendres 19 de setembre a dos quarts de vuit del vespre al Centre de Lectura de Reus una conferència sobre la història de la senyera estelada a càrrec d'Oriol Falguera, membre de la Comissió 100 Anys d'Estelada, i de l'historiador local Pere Anguera, el qual ha prologat la darrera edició del conegut llibre "Origen de la bandera independentista" de Joan Crexell.
La xerrada servirà per inaugurar una exposició conmemorativa del centenari de la bandera, que es podrà visitar al mateix Centre de Lectura (c/ Major, 15 de Reus) del 19 de setembre al dissabte 4 d'octubre.
Els actes els organitza Òmnium Baix Camp en col·laboració amb la Comissió 100 Anys d'Estelada i el Centre de Lectura.
Més informació: www.baixcamp.omnium.cat
omnium@tinet.cat
http://www.new.facebook.com/event.php?eid=35040749965