dimarts, 16 de setembre del 2008

Correllengua 2008

Com cada any, l'Assemblea de Joves de Valls dóna suport al Correllengua. Us adjuntem la notícia penjada a llibertat.cat. No oblideu de visitar el bloc del Correllengua de l'Alt Camp que trobareu a la nostra secció d'enllaços.

El proper cap de setmana, la comarca de l'Alt Camp aplegarà per 10a vegada el Correllengua i per aquest motiu es desenvoluparan una diversitat d'actes a diferents municipis de la comarca: xerrades, taules rodones, activitats pels infants, caminades… i que han estat organitzats pel teixit social i associatiu de la comarca amb el suport de més de cent entitats. Cal destarcar la conferència de l'escriptor nordcatalà Joan Lluís Lluís; Cristina Contreras durà a terme una sessió de narració oral de contes per a públic familiar i la tradicional caminada a Miramar.

Un dels actes que obriran les portes al Correllengua 2008 a l'Alt Camp és la conferència de l'escriptor Joan Lluís Lluís a la de conferències de l'Ajuntament de Valls, el proper divendres a les 20h.
Dissabte, a les 6 de la tarda, als Arcs de Ca Magrané (espai per confirmar), Cristina Contreras durà a terme una sessió de narració oral de contes per a públic familiar, que porten per nom De llengua tots en tenim:
"La història d'una llengua, la catalana que tenia cinc germanes; la història d'un ratolí que va emigrar a un poble d'aquí; el conte de la boca de les mil llengües; o la d'aquell que se la va empassar i no podia parlar, fins i tot la història que diuen corre de boca en boca, té sabor a coca catalana, mar i botifarra!"
A les 8 del vespre al Casal Popular La Bretxa d'Alcover, hi haurà lectura de poemes. "A la Bretxa donem veu a les teves creacions literàries, o a les d'aquells escriptor catalans que val la pena recordar i compartir"
Com ja és tradició, diumenge, el Correllengua pujarà de nou al poble de Miramar. A les 9 del matí s'iniciarà la caminada des de la plaça del Pati de Valls i des de la plaça de la Vila del Pla de Santa Maria. A Fonscaldes es repartirà coca amb xocolata. Un cop arribats a la vila, hi haurà ball del bestiari de la UAF, del Moll de Vallmoll i lectura de poemes per part de Sal Grossa. Seguidament, dinar popular, i un pic acabat, actuació de Miquel de Roig.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure si aquest any s'anima més gent a punjar a Miramar, però caminant!

Anònim ha dit...

La farola!

Anònim ha dit...

quina enveja em foteu cabrons!!

visca el correllengua, visca miquel del roig, i visca també els agarrotims!!

Anònim ha dit...

Miquel...Miquel...Miquel,Miquel del Roig!

Visca el correllengua! Visca els Països catalans i la seva cultura popular!