dissabte, 16 de gener del 2010

DIA DEL COMBATENT CATALÀ

Els actes es celebraran el 23 de Gener i a més del tradicional homenatge, aquest any amplien les activitats i es centra en la figura de Guillem Agulló

El dia del Combatent Català és el 26 de Gener, data que commemora la victòria de les tropes catalanes enfront les del rei Felipe IV a la coneguda batalla de Montjuic l'any 1641 i també coincideix amb l'ametrallament i mort del jove militant de Terra Lliure Martí Marcó, l'any 1979, per part de la policia espanyola.


La Jornada començarà a les 19h al casal Popular la Turba amb una xerrada a càrrec de dos ponents del País Valencià: Octavi Ruiz, actual militant de Maulets d'Horta, i Natxo Calatayud, antic militant de Maulets. Tot seguit es durà a terme la ofrena floral davant la placa de Manuel Gonzàlez Alba, patriota vallenc caigut en defensa de les llibertat catalans en els fets d'Octubre de1934.

A les 21h es realitzarà un sopar popular al Casal i acabarà la nit amb el concert d'Orxata Sound Systema, que ens portarà el seu post-bakalao des del País Valencià, i els companys d'AJ Dj's al pub Trenta-i-tants.

Us esperem a tots en aquesta jornada de lluita!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que grans!

Anònim ha dit...

http://www.delcamp.cat/index.php?command=show_news&news_id=5549