dijous, 9 d’abril del 2009

La Falange ataca de nou


Fa un parell de mesos els nostàlgics de l’Espanya imperial, els que voldrien una cosa encara més humiliant que aquesta suposada democràcia on tot ha quedat “atado y bien atado”, en definitiva, l’extrema dreta més rància, van venir de visita a Valls. Aquí teniu les fotos i l’intent de crònica que van penjar al seu bloc.

Potser van acabar de destrossar un mural a Miramar del Casal Popular la Turba, però que sàpiguen que així no ens aturaran i per cada un que tombin n’alçarem un de nou –o dos, o tres, o els que facin falta-.

Contra el feixisme, acció directa!


"De todos es sabido el poco tiempo al trabajo que emplea la chusma de la izquierda, algo notorio sin duda, cuando vemos por nuestras ciudades el tiempo que estos emplean en ensuciar paredes y carteles con sus miserables consignas. Nuevamente denunciamos la pasividad de los Ayuntamientos y las autoridades competentes, pues mientras los "Vivas a España" duran un suspiro que ya están las brigadas de buitres o limpieza al acecho para taparlas, las palabritas y banderitas independentistas o marxistas perduran hasta la saciedad... O hasta que algún falangista toma nota de ello..."

"La acción siguiente tiene un significado especial, pues supone la reactivación de nuestra Provincial Tarraconense. Sobre la acción diremos que el fervor de nuestros camaradas por destrozar la basura que allí se encontraron fue tanto que el fotógrafo tuvo que conformarse con echarle una fotografía al resto de mural, ¡¡¡ Buen trabajo !!!"

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina colla de rossegadors que estan fets, ja me'ls imagino rossegant l'estelada com rates...

Quan us enganxem us esborrarem el somriure de la foto de cop i se us passaran les ganes d'anar aixecant el braç pels llocs...

Anònim ha dit...

... sense comentaris...
no els hi vull donar el plaer de començar una estupida discusió... per a mi sempre seran els ningú!
per tant... què dieu de qui?

Anònim ha dit...

Dedicar-se a destrossar un mural enmig del bosc, denota realment la poca feina que tenen aquests colons espanyols. Em sembla que no hem de donar-los publicitat aquesta deixalla social, ja que la seva activitat política és nul·la, més enllà de rebentar 4 murals.
No mereixen ni una lletra a la web.

Fora espanyols de la nostra Terra!!

Anònim ha dit...

Quin gran cop agitatiu! Aquestos de la falange si que tenen un bon parell de pebrots! estic destrossat...m'estic proposant de deixar de militar...aquesta demostració de força i valor m'ha fet encongir el meu eperit rebel, ara ho veig tot clar...he vist la llum!
M'en vaig a apallisar judeo-homosexuals-catalans-indigents-afroamericants i a ferme palles amb el retrat de franco abans que arribi el meu nòvio espanyol.

Anònim ha dit...

Fa especial gràcia això de:

Sobre la acción diremos que el fervor de nuestros camaradas por destrozar la basura que allí se encontraron fue tanto que el fotógrafo tuvo que conformarse con echarle una fotografía al resto de mural, ¡¡¡ Buen trabajo !!!"

Traducció:

El mural estava tant fet pols, que ens vam limitar a fer-nos fotos fent el mongol, tornant vam pillar 4 bolets de primavera i abans d'arribar al cotxe vam aprofitar la sol·litud de la muntanya per deixar lliure la nostra homosexualitat reprimida i donar-nos pel cul cridant: una! grande! libre!