dijous, 18 de desembre del 2008

Encenem les torxes solidàries


Des de l'Assemblea de Joves de Valls (AJV-CAJEI) fem una crida a assistir a les marxes de torxes per la llibertat dels presos polítics catalans que es duran a terme aquest proper dissabte. La cita al Camp de Tarragona la tenim a les 7 de la tarda a la plaça Verdaguer.

Us adjuntem el comunicat d'en Zigor en motiu de els marxes de torxes. No esteu sols ni soles, la lluita és l'unic camí!

Comunicat escrit pel pres polític català Zigor Larredonda des de la presó d’Albacete, per llegir i difondre a les marxes de torxes convocades arreu del país.

Bones gent!

Com va la marxa de torxes? Espero que no s’hagi cremat ningú, que posats a cremar sempre tenim draps i fotos borbóniques que ens fan més caliu.

Un any més que us toca sortir durant aquestes dates per recordar que no totes ho podem fer. I un any més que nosaltres ens sentim acompanyats per vosaltres. De ben segur que arribar el dia en el que no calguin ja aquestes marxes, per per aconseguir-ho només tenim un camí. El camí de la lluita, un camí que sovint es dur, que ens pot dur a la presó, per es que ningú ens ha dit mai que la cosa fos fàcil. El que es important es fer el que sabem que cal fer, mesurant les conseqüències dels nostres actes, i no deixant que la por a la repressió aturi l’impuls que ens dur a la independència i el socialisme.

Així que vosaltres a continuar organitzant-vos a fer front a l’espanyolisme i el capitalisme que nosaltres continuem amb el cap ben alt i posant el nostre granet de sorra per fer avançar la lluita.

Bé, ja sabeu, a gaudir de les coses bones i a lluitar contra les dolentes. Besades!

SALUT I REVOLUCIÓ

ZIGOR LARREDONDA MUÑOZ

2 comentaris:

Anònim ha dit...

pres@s al carrer! amnistia i llibetat!

Anònim ha dit...

LLIBERTAT PATRIOTES CATALANS!