dijous, 11 de desembre del 2008

Darrers actes de l'AJV


Desprès d’unes setmanes amb ben poques actualitzacions, hi tornem fent un breu resum de les darreres activitats. Adjuntem les fotos de l’acció en motiu del dia contra la violència de gènere i també de l’exposició de fotos de Nicaragua. A més a més, aquests dies també s’ha dut a terme amb èxit el taller d’enquadernació.

Aquí teniu una breu crònica de l’exposició fotogràfica:

El 22 de novembre el Casal Popular La Turba i l’Assemblea de Joves de Valls van organitzar una exposició fotogràfica sobre Nicaragua, fruit de les vivències d’un grup d’estudiants vallenques que van viatjar al país a través de la URV Solidària i la ONG Setem, amb la finalitat d’avaluar el projecte de beques: “Agermanament Catalunya- Nicaragua per l’accés de joves treballadors del carrer a la universitat”, que pretén ser un projecte de transformació social a través de la solidaritat de moltes famílies catalanes que creuen que un altre món és possible.

Les fotos, que encara es poden visitar a la Turba, són de Adela olivares, Irene Montfort, Maria Queralt, Anna Barrios i Marina Martínez, a les quals volem agrair la seva col·laboració i la seva solidaritat internacionalista.

1 comentari:

Alba ha dit...

Seguiu així!:)

p.d. deixeu l'exposició fins nadal que jo la vull veure ;p