dimarts, 4 de març del 2008

Ahir i avui, lluitem contra el sexisme!


L’Assemblea de Joves de Valls ha organitzat tot un seguit d’actes en motiu del dia internacional de la dona treballadora amb el títol “Ahir i avui, lluitem contra el sexisme!”. L’AJV ha volgut dedicar aquest any els tradicionals actes del 8 de març a la memòria de les dones que van lluitar durant la Guerra Civil i contra el franquisme, “sense oblidar que la lluita contra el sexisme és totalment vigent”, tal com afirma el portaveu d’aquest col·lectiu. Aquest divendres a les 7 de la tarda començarà l’acte central de tot el cicle, amb una xerrada al Casal Popular la Turba de Carme Casas, lluitadora antifranquista i fundadora, entre d’altres, de l’Associació Dones del 36. La Carme, que va militar activament en la lluita antifranquista i a la resistència francesa, patint fins i tot la duresa de les presons espanyoles, ha rebut la Medalla Francesc Macià atorgada per la Generalitat de Catalunya i és una de les veus més reconegudes pel que fa a la lluita antisexista d’aquell període.

Però els actes que organitza l’Assemblea de Joves no es redueixen tant sols en això, sinó que el dissabte 8 de març a les 7 de la tarda projectaran la pel·lícula recentment guardonada “Las 13 rosas”, que tracta del mateix període històric. Tot seguit, s’ha organitzat també un sopar popular de cuina vegetariana obert a tothom que vulgui participar-hi.

Nota: Per assistir al sopar vegetarià cal que ens envieu una confirmació al correu: aj_valls@hotmail.com . Moltes gràcies!

1 comentari:

Lu ha dit...

Camarades!! Aquest cap de setmana deixaré uns instants de banda l'estudi i treuré el nas pel casal... això del sopar vegetarià no m'ho puc perdre!!

Hi esteu fotent molta canya, sou els i les millors!!!

Ànims i sempre endavant amb la lluita!!!