dimecres, 20 de febrer del 2008

Aturem l’especulació, defensem el barri antic!

Ja han aconseguit el que volien, un barri antic mort i que s’ensorra. L’Ajuntament de Valls d’ara, d’abans i de sempre, no ha fet cap pas per revitalitzar el cor de la nostra ciutat i ha deixat les portes obertes a l’especulació. Un barri que si es promocionés podria ser un batibull de vida i un reclam important pel seu patrimoni amb aire medieval i popular, ara està ple de cases ensorrades i carrers bruts i buits.

La màxima de la societat de consum s’ha acomplert, tot pel màxim benefici econòmic sense que els hi importi els sentiments i la dignitat de la gent i de tot un poble. Els especuladors es faran d’or comprant un barri que s’ensorra a uns preus baixos i preparant-se per fer pisos de nova construcció a on fins ara hi havia unes cases centenàries que ningú s’ha dignat a revitalitzar i conservar. Cal assenyalar els culpables i ho direm ben clar: capitalistes, especuladors, PSOE, CiU, ERC...el barri antic no us perdonarà mai.

Ara bé, no tot està perdut. Des de l'Assemblea de Joves de Valls cridem a tota la societat vallenca a defensar el seu patrimoni, a plantar cara a l’especulació i a lluitar, entre tots i totes, per treure el barri antic de l’oblit.

Una abraçada solidària per a tots els veïns i les veïnes afectades. El barri antic resisteix!